26/5/12

Η ψήφος στις 17 Ιουνίου δεν θα είναι χαλαρή, διαμηνύει ο Αντ.Σαμαράς

Το μήνυμα ότι στις 17 Ιουνίου η ψήφος δεν θα είναι χαλαρή, αλλά θα κυριαρχήσει η κρίσιμη επιλογή για το μέλλον του τόπου, έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κλείνοντας τις εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παράλληλα, μίλησε για πανστρατιά, η οποία δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα,

Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι όλοι, όπως είπε, δίνουν το παρόν σε αυτή την κρίσιμη πανστρατιά και αγωνίζονται για μια Ελλάδα ισχυρή, δημιουργική, αξιοπρεπή, μέσα στην Ευρώπη.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ξεπεράστηκαν διαφωνίες από το παρελθόν και επικράτησε η ενότητα μπροστά στην ανάγκη να διασωθεί η χώρα.
«Δημιουργούμε αληθινά πατριωτικό μέτωπο, γιατί απευθυνόμαστε και κερδίζουμε ανθρώπους, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις» ανέφερε, παρουσιάζοντας το διακύβευμα των εκλογών.
«Αντίθετα απ' ό,τι συνέβη στις 6 Μαΐου, αυτή τη φορά, στις 17 Ιουνίου, η ψήφος δεν θα είναι χαλαρή. Θα κυριαρχήσει η κρίσιμη επιλογή για το μέλλον του τόπου. Και κάθε πολίτης θέλει να δει ξεκάθαρα τι θα επιλέξει. Όχι μόνο για να στείλει κάποιο μήνυμα. Αλλά για να δώσει την πιο κρίσιμη εντολή. Να κυβερνηθεί η χώρα από την επόμενη μέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου