4/5/12

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ (ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ) ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

Λίγες ώρες απομένουν για την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην Ιστορία της χώρας, όπως λένε εξάλλου και όλα τα κόμματα και οι αρχηγοί τους, με 29 πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς να διεκδικούν την ψήφο 9.850.802 πολιτών (οι νέοι εκλογείς που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές ανέρχονται σε 359.959 άτομα), οι οποίοι θα ψηφίσουν σε 20.554 εκλογικά τμήματα - συμπεριλαμβανομένων και των ετεροδημοτών



H ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07:00 και θα λήξει στις 19:00. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που διανύουν το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1994, είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του «εκλέγειν».

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΑΝ...

- δεν μπορείτε να βρείτε το όνομά σας στους εκλογικούς καταλόγους.
Επισκεφτείτε τη σελίδα «Μάθε πού ψηφίζεις» και δώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες. Αν ήδη το έχετε κάνει, μη διστάσετε να το επαναλάβετε. Είναι πιθανό να έχετε κάνει κάποιο λάθος πληκτρολόγησης. Αν παρ' όλη την προσπάθειά σας δεν βρείτε το όνομά σας, τότε απευθυνθείτε στον δήμο στους οποίου τα δημοτολόγια είστε εγγεγραμμένοι έως και το πέρας της ψηφοφορίας (6.5.2012)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου